Assortiment

Bij Slagerij Snoek wordt het assortiment vlees zorgvuldig samengesteld door onze gepassioneerde slagers. We selecteren alleen vlees van de hoogste kwaliteit, van vleesrassen met een ongeëvenaarde smaak en textuur tot producten van onze lokale boeren. Ons assortiment is met zorg samengesteld om onze klanten te voorzien van de beste vleesproducten.

Rundvlees

Rundvlees is een heerlijke en voedzame bron van eiwitten, mineralen en vitaminen. Bij Slagerij Snoek hebben ze een ruim assortiment rundvlees van topkwaliteit, afkomstig van lokale boerderijen. Het vlees wordt met zorg geselecteerd en op ambachtelijke manier verwerkt tot verschillende heerlijke stukken.

Of je nu op zoek bent naar een lekker biefstukje voor op de grill of een stoofpotje voor een gezellig diner, bij Slagerij Snoek vind je altijd het perfecte stuk rundvlees. Bovendien weet je bij hen zeker dat het vlees geen onnodige toevoegingen bevat en op duurzame manier is geproduceerd.

Varkensvlees

Sparerib

Bij Slagerij Snoek vind je het allerbeste varkensvlees! Ons varkensvlees is afkomstig van boerderijen die onze passie voor kwaliteit en dierenwelzijn delen. De varkens worden met veel zorg en aandacht grootgebracht en dat proef je terug in het vlees. Het vlees is heerlijk mals, sappig en vol van smaak. Bovendien bieden we een breed assortiment aan varkensvlees, van heerlijke speklappen tot ambachtelijke worsten. Ons varkensvlees is een ware traktatie voor de smaakpapillen en daarom zou je het zeker bij Slagerij Snoek moeten kopen. 

Kalfsvlees

Het kalfsvlees van Slagerij Snoek is afkomstig van kalfjes die zijn opgegroeid in ruime stallen en met de beste zorg zijn grootgebracht. Het resultaat is een unieke en verfijnde smaak die niet te vergelijken is met ander vlees.

Bij Slagerij Snoek kun je verschillende soorten kalfsvlees vinden, zoals kalfsentrecote, kalfslende, kalfsschnitzel en kalfsgehakt. Of je nu een feestelijk diner plant of een gewone doordeweekse maaltijd wilt bereiden, kalfsvlees van Slagerij Snoek is altijd een goede keuze. Kom langs en laat je verrassen door ons heerlijke kalfsvlees.

Kip en Kalkoen

Slagerij Snoek biedt ook een uitgebreid assortiment aan kip- en kalkoenvlees van de hoogste kwaliteit. Het vlees is afkomstig van biologisch gehouden dieren en wordt met zorg en aandacht voor dierenwelzijn geproduceerd. Het assortiment varieert van sappige kipfilets tot smakelijke kalkoenrollades en heerlijke kippenbouten. Of je nu op zoek bent naar een gezonde proteïnebron voor je avondmaaltijd of naar iets speciaals voor een feestje, Slagerij Snoek heeft voor ieder wat wils. Bovendien staat het team van Slagerij Snoek altijd klaar om je te adviseren over de bereiding en het gebruik van het kip- en kalkoenvlees, zodat je zeker weet dat je gerecht een succes wordt.

Lamsvlees

Lamsvlees heeft een karakteristieke smaak en structuur, die zich goed laat combineren met verschillende kruiden en specerijen. Het lamsvlees van Slagerij Snoek komt van speciaal geselecteerde boerderijen waar de dieren op een diervriendelijke manier worden gehouden en goed voedsel krijgen. Hierdoor is het lamsvlees niet alleen lekker, maar ook verantwoord en duurzaam geproduceerd. Of je nu op zoek bent naar lamsrack, lamsbout of lamsgehakt, bij Slagerij Snoek ben je aan het juiste adres voor het beste lamsvlees.

Wild en Gevogelte

Bij Slagerij Snoek bieden we ook een breed assortiment aan wild en gevogelte. Denk hierbij aan smaakvolle eendenborst, sappige fazant en malse hertenbiefstuk. Ons wild en gevogelte is van de hoogste kwaliteit en afkomstig van geselecteerde leveranciers. Bovendien hebben we ook een ruim aanbod aan biologisch wild en gevogelte. Ben je op zoek naar iets specifieks voor bijvoorbeeld een bijzonder diner of een feestelijke gelegenheid? Onze vakmensen staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Voorgegaarde producten

Slagerij Snoek biedt een breed scala aan voorgegaarde producten aan, zoals voorgegaarde gehaktballen, saté, spareribs en pulled pork. Deze producten zijn al gegaard, waardoor ze snel en gemakkelijk op te warmen zijn en ideaal zijn voor een snelle maaltijd of barbecue. Bovendien zijn deze voorgegaarde producten gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bereid met de grootste zorg, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en smaak.

 

Vleeswaren

 

Kruiden en Specerijen

 

Barbecue

Vega(n)

Product

Rundvlees

Veel van het rundvlees wat wij gebruiken komt uit Zuid-Amerika. Uruguayaans vee loopt ongeremd rond in een van de best bewaarde weilanden ter wereld. Onze landbouwpartners hoeden hun vee meesterlijk in lage bergketens en produceren op hun beurt graan en grasgevoerd rundvlees van wereldklasse. Ontdek ons ​​assortiment van Uruguay’s grootste en beste export.

Product

Varkensvlees

Product

kalfsvlees

Product

Kip en Kalkoen

Product

Lamsvlees

Product

Wild en Gevogelte

Product

Voorgegaarde producten

Product

Vleeswaren

Product

Kruiden en Specerijen

Product

Barbecue

Product

Vega(n)